Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли 156 без подгрев на огледалата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли 156 без подгрев на огледалата

Привет,

Имате ли представа дали заводски е излизала 156-ца без подгрев на огледалата. Колата е 1.8 TS, със спортния пакет (черни уреди на таблото и карбонова конзола). На мен ми се стори странно предвид, че всички Алфи, с които съм имал взимане-даване имат подгрев, а тази не. П.П.: Подгревът на задното стъкло работи.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Ами сигурно има, защото аз сменях дясното огледало с такова от морга и то нямаше подгрев..но мисля че са доста малко

Comment

Странно ми е предвид нивото на оборудване на колата - прагове, кожени волан и лост, черните уреди, карбонова конзола, спортния салон, 16ки джанти... и да няма подгрев...
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
        Странно ми е предвид нивото на оборудване на колата - прагове, кожени волан и лост, черните уреди, карбонова конзола, спортния салон, 16ки джанти... и да няма подгрев...
        абе не е болка за умиране аз до сега никога не съм го ползвал... за 4 год
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И как не го ползваш, като той се пуска с тоя на задното стъкло?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            И как не го ползваш, като той се пуска с тоя на задното стъкло?
            ако е от онези сладури дето неползват огледалата няма да ползва и подгрева
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
              ако е от онези сладури дето неползват огледалата няма да ползва и подгрева
              Не съм имал случай да ми трябва подгрев на огледалата и да не ми потрябвал вече този отзад на стъклото, за това се учудих.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Не съм имал случай да ми трябва подгрев на огледалата и да не ми потрябвал вече този отзад на стъклото, за това се учудих.
                виж как сам си отговори
                огледалата никога не са ми замръзвали, за какво ти е задното стъкло??? като караш камион и бус да не би през него да гледаш
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  виж как сам си отговори
                  огледалата никога не са ми замръзвали, за какво ти е задното стъкло??? като караш камион и бус да не би през него да гледаш
                  А когато вали или е много влажно и почнат да се изпотяват огледалата? Или пък са целите в капки? Електрическото подгряване на огледалата за мен не е екстра а необходимост за безопасността
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

А аз се чудех от къде се пуска тоя подгрев.... понеже ми се наложи да сменям огледалото (само) и видях че има, а пък няма отделно копче за пускането му

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

От днес аз съм със същия автомобил,все още не съм наясно дали огледалата подгравят,но утре като стана да щъкам наляво надянсно ще проверя.Имам и друг въпрос,в обявата пишеше,че жабката е хладилна. Това ще рече че мога да си складирам през лятото студена бирица или нещо друго?Извинете ме за глупавия въпрос.

Comment

Иска ти се да е хладилна
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Иска ти се да е хладилна
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=&s4=&s2=&s6=1

Това и беше обявата.Странно защо са го написали,не че е ми е много важно,но щеше да е готино ако беше истина.

Comment

зимата е печка ,лятото хладилник =заради парното и климатроника.обем една бутила минерална вода 0.5 литра
                            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                            алфа ромео 164 2.0тс -на части
                            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              виж как сам си отговори
                              Като взема да карам камиони и бусове ще му мисля, в момента гледам и то с панорамно огледало
                              Та при сняг и дъжд подгрева на задното стъкло е полезно нещо, на огледалата си върви с него.
                              А за замръзване... навявало ми ги е качествено, но като пусна подгревите докато се боря с другите ледове, се отлепя и от огледалата.

Comment

Working...
                              X